† Scene Apocalypse †
Menü
 
Extrák
 
Galériák
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Az Emo, mint stílus

Az emo kifejezés, az angol emotional szóból ered, ami "érzelmes"-et jelent.


Az emok nagyon mélyérzésű emberek. Ez a  stílus magában hordozza a zárkózottságot, és az érzékénységet, amit  sokan - megjegyzem hibásan - párosítanak mániákus öngyilkos hajlammal. Léteznek ugyan emberek, akik hajlamosak az öngyilkosságra, de nem kifejezetten ebben a stílusban találhatóak meg. Illetve léteznek az emon belül is persze, de ezzel párhuzamosan természetesen a stíluson kívül is bőven ( sajnos .. ) vannak. Az emo stílus követői sokat  gondolkoznak az élet nagyobb  dolgain, főleg az emberi érzelmekkel  és lét céljaival kapcsolatban. Az emo  felszólalás a mai ember nemtörődömsége ellen. A tévhittel ellentétben, szomorú, zárkózottnak tűnő külsejük  ellenére miszerint az emok mindig depressziósak, és hajlamosak az öngyilkosságra, természetesen a boldogság érzésére is képesek ugyanúgy, mint a legtöbb stíluson kívüli ember. Mert ugyan miért ne lehetnének? Az emok öltözködésük, és világgal kapcsolatos meglátásaik végett kitűnnek a tömegből, akárcsak a punkok, akik ennek a műfajnak az őseinek tekinthetőek.

 
Mielőtt körülnézel, olvasd el!

-A magyaroknál és a sitemodelleknél nem mindenki képviseli feltétlen a stílust!Nem arra törekedtem hogy a leghíresebbek kerüljenek fel,hanem hogy kerüljenek páran.Még bővül!
-Ne lopd le a képeket! Ne fakerkedj!
-Minden saját szöveg,kivéve ahol az felvan tüntetve!Ne lopj !


 

 
Tutorialok
 
Chatbox
Itt kérdezhettek,kérhettek dolgokat stb, de a véleményeteket ha lehet a VK-ba írjátok:3
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!